Sök

Sortera efter

Trädgårdsbloggen

Annat innehåll

Sök i bloggen

Sök

Om bloggen

Mitt i skogen, uppe i de blå bergen, bor Kajsa Källérus. Med en vegetarisk kosthållning, stort intresse för hållbar utveckling och en gigantisk trädgård utvecklades hon till en obotlig odlare. Framför allt grönsaker men även en del perenner. När Kajsa inte jobbar som keramiker så undervisar hon, både privat, kommunalt och i studieförbund.

Ulf Lundin har varit intresserad av trädgård i över trettio år, en äkta amatör som älskar att försöka åstadkomma vila och harmoni i den lättskötta trädgården. Han har en särskild kärlek för marktäckare och woodlandkänsla, gillar klättrande växter och försöker gärna få till samspelet mellan prydnadsgräs, varierande bladformer och vintergrönt med sten och grus.

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.

På bloggen finns också inlägg av Lena Lidberg, som skrev i bloggen februari-november 2013.

Arkiv

Kontaktinformation

    Besöksadress: Klostergatan 23, Örebro

    Postadress: Nerikes Allehanda, 701 92 Örebro

    Telefon: 019-15 50 00

    Vid utebliven tidning, ring 019-15 50 50

Copyright © Nerikes Allehanda All kopiering av texter, bilder och grafik är enligt upphovsrätten förbjuden.